Zen in Zoutleeuw

Zen in Zoutleeuw .... van Zoutleeuw tot Helen

Een audiowandeling met erfgoedverhalen en een natuurcoach die je opnieuw met landschap verbindt!Sint-Leonardus Kerk, Grote Markt, Zoutleeuw

Startplaats

6,5km

Afstand
Delen

Een audiowandeling die je verbindt met het rijke landschap en erfgoed van Zoutleeuw. Je kijkt en luistert naar het verhaal van Zoutleeuw en Helen, je gaat er in op. Door de ogen van Korneel, een jongen uit Zoutleeuw die leefde in het jaar 1780, ontdek je de geschiedenis van de omgeving. Enkele weldadige oefeningen verbinden je met dit unieke stukje landschap.

Een wandeling van 6.5 km met audiobegeleiding waar je ‘zen’ van wordt! Onder begeleiding van natuurcoach Rudi Thoelen, Regionaal Landschap en IOED Zuid-Hageland.

Download de izi.TRAVEL.app

Download de izi.TRAVEL app en gebruik de zoekterm: Zen in Zoutleeuw. Het is een gratis app die je toelaat om zonder scannen de spots te ontdekken wanneer je ze tegenkomt. Het voordeel van de app te downloaden is de geolocatie (een geluidsfragment wordt geactiveerd wanneer je het punt op de digitale kaart nadert). Je beluistert onderweg dus automatisch naar de fragmenten. De tocht duurt ongeveer 2 uren. Geniet ervan!

© RLZH