Ontmoet ons team

Bel of mail ons met vragen - Lees onderaan meer over wie we zijn

Contactgegevens

Kristien Justaert

Coördinator

kristien.justaert@rlzh.be
0468 42 95 59

Chris De Backer

Personeelsadministratie & boekhouding

chris.debacker@rlzh.be
016 81 52 77
Afwezig op woensdag

Joachim Lambrechts

Terreinacties en landschapszorg

joachim.lambrechts@rlzh.be
0468 47 32 78
Afwezig op vrijdag

Pepijn Devriendt

Landinrichting en waterlandschap Getevallei

pepijn.devriendt@rlzh.be
0474 31 15 86
Afwezig op donderdag en vrijdag

Elien Van hunsel

Natuur en landbouw

elien.vanhunsel@rlzh.be
0480 67 83 75
Afwezig op woensdag

Maud Davadan

Strategisch Project Getestreek

maud.davadan@rlzh.be
0468 47 34 69

Dolf Imbrechts

Landschap Getestreek, ontwerp

dolf.imbrechts@rlzh.be
0496 35 56 39

Maarten Vanderhallen

Loket Onderhoud Buitengebied

maarten.vanderhallen@rlzh.be
0468 26 34 58

Leendert Quintens

Landschap, ontwerp, ontharding

leendert.quintens@rlzh.be
0475 66 49 93
Afwezig op vrijdag

Anneleen Roels

Landschap, ontwerp, natuureducatie en communicatie

anneleen.roels@rlzh.be
0468 47 68 54

Luca Santy

Waterlandschap Velpevallei en communicatie

luca.santy@rlzh.be
0467 05 40 53

Greet De Prins

Communicatie regionale landschappen Vlaams-Brabant

greet.deprins@vlaamsbrabant.be
0479 69 34 30

Marijke Wouters

Coördinator IOED en erfgoedconsulent

marijke.wouters@ioedzuidhageland.be
0465 03 94 47

Tine Van Mierlo

Erfgoedconsulent bouwkunde & archeologie

tine.vanmierlo@ioedzuidhageland.be
0468 34 43 96

 

Leer ons team kennen

 

Kristien

Onze coördinator is de 'lijm' van het team. Als coördinator poogt ze een context te creëren waarin mensen hun werk graag doen. Kristien houdt de boel samen en behoudt het overzicht over alle projecten. Ze stemt af met overheden en partners op verschillende beleidsniveaus en verzorgt de relaties. 

 

"“Ik ben een foodie. Ik kijk naar de natuur in functie van wat eetbaar is en lekker is.”

 

 

© Regionale Landschappen

Chris

Als verantwoordelijke voor de personeelsadministratie en de boekhouding is Chris de ruggengraat van ons team. Met haar luisterend oor is ze ook een klankbord voor de collega's. Chris creëert graag orde in de chaos en doet dat met veel humor.

 

"Ik puzzel regelmatig in mijn vrije tijd. Maar het is minder dan vroeger, ik doe dat al genoeg in mijn job hé.

 

© RLZH

Joachim

Joachim werkt al bij Regionaal Landschap Zuid-Hageland van bij de oprichting. Als ancien en inwoner van Tienen kent hij de streek als geen ander en is hij het 'geheugen' van ons regionaal landschap. In zijn projecten zoekt Joachim naar verdieping, optimalisering en vooral: zichtbare resultaten op het terrein waarvan hij tijdens een fietstochtje kan genieten!

 

"Enkele oude haagbeuken aan de grens van een historisch weiland, waar de koeien samenhokken voor wat schaduw en een groen blaadje, prachtig toch?"

 

 

© RLZH

Elien

Elien is als enthousiaste agro-ecoloog de jongste aanwinst van ons team. Ze werkt samen met boeren aan acties voor meer biodiversiteit in landbouwgebied. Net als de akkervogels waarop ze zich toelegt, gaat Elien al zingend door het leven. 

 

"Ik woon samen met mijn vriend in een zelfgebouwd tiny house, hoofdzakelijk om minder te verbruiken en meer buiten te leven.”

 

 

© Regionale Landschappen

Maud

Verbanden zien en leggen tussen lopende projecten en nieuwe kansen, een streekdynamiek op gang brengen en houden, altijd op zoek naar draagvlak en meer participatie: dat doet Maud als geen ander voor de Getestreek.

 

"Ik leef en werk met een integrale blik: alles met elkaar verbinden is echt mijn missie. Dan kan je schoonheid creëren.

 

 

© Regionale Landschappen

Dolf

Al van kindsbeen af is Dolf gefascineerd door landschap, omgeving en uitzichten. Met zijn creatieve en ontwerpende geest is hij het eerste aanspreekpunt voor gemeenten voor nieuwe wandelwegen, landschapsvisies en -ontwerpen. 

 

"Ik voel me soms een ontdekkingsreiziger, net als Columbus."

 

© RLZH

Maarten

Een buitenmens en een netwerker met een no-nonsense aanpak: Maarten heeft het ideale profiel om onze landschapsploegen te begeleiden bij aanplanten en beheerwerken in het landschap. En ondertussen in al die ontmoetingen nieuwe mogelijkheden zien om ons landschap nog meer te verfraaien.

"Wij behartigen de belangen van de gemeenschap. Dat betekent soms ook letterlijk een brug bouwen van de ene naar de andere oever!"

 

 

© RLZH

Leendert

Als landschapsarchitect kunnen gemeenten en particulieren bij Leendert terecht voor ontwerpen van verloren plekjes, groene speelplaatsen, hoogstamboomgaarden of natte natuur. Je vindt hem vaak in weer en wind op het terrein met de handen uit de mouwen, of met een luisterend oor en een waaier aan creatieve oplossingen op overlegmomenten met partners.

 

"Ik ben een echte dromer. Ik geloof dat de toekomst anders en beter kan."

 

 

© Regionale Landschappen

Anneleen

Kinderen en natuur: een helende combinatie! Anneleen vertoeft het liefst in het landschap met een groep kinderen die aan haar lippen hangen. Op kantoor kan het ganse team steeds bij Anneleen terecht voor vragen rond communicatie, GIS (een geografisch kaartenprogramma), ontwerp en lay-out.

 

"Het landschap is gratis en voor iedereen toegankelijk. Door in mijn vrijetijd op kamp te gaan met maatschappelijke kwetsbare kinderen, vind ik dat aspect héél belangrijk."

 

 

© Regionale Landschappen

Marijke

Marijke is niet alleen de deskundige archeoloog bij de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst Zuid-Hageland. Met haar synthetische geest en quasi onuitputtelijke energie is ze ook de motor van heel wat andere initiatieven, zoals activiteiten rond erfgoededucatie of het uit de grond stampen van een bezoekerscentrum. Begeesterd door de boven- en ondergrondse geschiedenis van onze streek, gaat ze dagelijks op zoek naar de verhalen van bepaalde plekken en gebouwen in onze streek.

“Die momenten dat ik me online verdiep in kaartmateriaal en de tijd uit het oog verlies, geweldig!”

 

Maarten

Na het behalen van het diploma Erfgoedstudies deed Maarten enkele jaren ervaring op als bouwhistoricus bij een architectenbureau.
Gebeten door de erfgoedmicrobe zet hij zich nu met heel veel goesting in voor het lokale erfgoed in het IOED-werkingsgebied.